Mere effektiv brug af boliggenereret solenergi med solcellefunktion

Hvis du har solpaneler, er det en fordel at udnytte din egen solenergi optimalt. Med Niko Home Controls solcellefunktion kan du automatisk aktivere apparater, der forbruger meget energi, når der er et overskud af solenergi. Med den nye opdatering kan du gøre dine solcellefunktionsindstillinger endnu mere specifikke:

  • Du kan indstille minimumniveauet for tilførslen, som er påkrævet før apparater aktiveres.
  • Du kan indstille minimumvarigheden, som et apparat skal aktiveres i. Den forbliver aktiveret, så længe der stadig er injektion efter denne periode.

Dermed vil dine boligapparater tændes, så snart du har tilstrækkelig solenergi i overskud. Ved at indstille den minimale varighed undgår du, at dine apparater tænder og slukker for ofte, når f.eks. solens intensitet varierer.

Med dynamisk aktivering kan du sikre dig, at det første apparat, der er SLUKKET i apparatlisten i solcellefunktion, bliver aktiveret. Det betyder, at apparater kan tænde og slukke flere gange om dagen afhængigt af vejret, den minimale varighed og mængden af overskydende elektricitet. Hvis der stadig er solenergi i overskud, når den første enhed er blevet tændt, vil solcellefunktionen tænde de følgende enheder.

Læs mere her: https://www.niko.eu/da-dk/vores-produkter/boligautomatisering/save-energy/solar-mode